icon-arrow-right
HomeNieuws Viering hoogste punt Sphinx Zuid Maastricht

Viering hoogste punt Sphinx Zuid Maastricht

Actueel

Afgelopen vrijdag 29 november vierden we het hoogste punt van het bouwproject Wonen in het Sphinxkwartier in Maastricht! De 'mei-den' werd symbolisch gehesen door Jack Corten (Bouwbedrijven Jongen), Piet Joosten (RO Groep) en Jaco Meuwissen (3W real estate).

 

6306.jpg

Sphinxkwartier: een fantastische gebiedsontwikkeling tussen de Maastrichtse binnenstad en het nieuwe Frontenpark waar een bijzondere woonwijk met een aantrekkelijke mix van ruime appartementen, luxe penthouses en mooie stadswoningen met tuin tot bloei komen. Op het terrein was sinds 1834 de aardewerkfabriek Sphinx gevestigd. De architectuur verwijst daarom ook subtiel naar dit historische industriële verleden.

In opdracht van Sphinx Zuid (3W real estate en RO groep) realiseert Bouwbedrijven Jongen met trots maar liefst 151 stadswoningen en appartementen én de parkeergarage binnen deze ontwikkeling in een drietal gebouwen: Gustav, Cielo en Amonet. 

Als dank voor deze mijlpaal werden de werkmensen op de bouwplaats getrakteerd op frietjes.

Daarna was er in het info-centrum van Belvédere een ontvangst voor zowel de kopers als de betrokken partners in het project. Piet Joosten van RO groep hield een toespraak over de ontwikkelingen van het Sphinx Zuid gebied. Vervolgens was het tijd om de bouwplaats op te gaan en de 'mei-den' te hijsen! 

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Bouw Sphinxkwartier Maastricht officieel van start gegaan

Afgelopen maandag 5 november heeft wethouder Gert-Jan Krabbendam van de gemeente Maastricht de officiële handeling...

Gerelateerde informatie

+