icon-arrow-right
HomeNieuws Met TROTS presenteren wij onze nieuwe naam en huisstijl!

Met TROTS presenteren wij onze nieuwe naam en huisstijl!

Actueel

jongeman

Jaar in jaar uit, in weer en wind zetten meer dan 300 bouwexperts van Bouwbedrijven Jongen zich in om de kwaliteit van leven in onze regio écht te verbeteren. Dit doen wij door middel van het initiëren, ontwikkelen en realiseren van een breed scala aan bijzondere bouwprojecten sámen met onze opdrachtgevers en trouwe partners. Dat wij ons vak al ruim 90 jaar met veel passie mogen uitvoeren, daar zijn wij méér dan trots op! Aan u en uw vele voorgangers hebben wij bewezen dat wij - door met u mee te denken én vooruit te denken, te innoveren en ook soms door te vallen en weer op te staan – sámen in staat zijn om niet alleen fantastische bouwprojecten te realiseren, maar ze ook naar een hoger niveau weten te tillen. De benaming ‘bouwer’ dekt dan ook al lang niet meer de lading van onze activiteiten. Wij hebben ons ontwikkeld tot uw Bouwpartner.

 

In al die jaren hebben wij vitaal mee bewogen met de kansrijke ontwikkelingen van die tijd. Zo is ook nú een bijzonder moment aangebroken.

Geheel passend in de beweging van deze tijd en in lijn met onze manier van werken als zijnde uw bouwpartner en de organisatie die wij vandaag de dag zijn en willen uitstralen, nemen wij afscheid van onze huidige bedrijfsnaam ‘Bouwbedrijven Jongen’ en presenteren wij met trots aan u aan u onze nieuwe naam  ‘JONGEN Bouwpartners’, gehuld in een fris, stoer en eigentijds jasje.

huisstijl

We zijn nog niet klaar!

Onze bouwplaatsen zijn gehuld in de nieuwe uitingen en de onlinekanalen zijn geüpdated. Het begin is nu dus gemaakt. De overgang naar de nieuwe huisstijl is echter een veelomvattend traject. Vandaar dat wij dit jaar nog intensief bezig zijn met het in lijn brengen van alle (online)communicatie-uitingen met de koers die nu is ingezet.  Uiteraard houden wij u hiervan graag op de hoogte!

plattegrond limburg jongen

Aangepaste contactgegevens website & emailadres

De bestaande adresgegevens wijzigen niet. Wel hebben wij onlangs onze 3e kantoorlocatie te Roermond in gebruik genomen waar u ook van harte welkom wordt geheten door ons.

Verder zijn de website-url (www.jongen.com) en de emailnaam (@jongen.com) ingekort. Wel zo makkelijk.

Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Jongen Bouwpartners is de handelsnaam van Bouwbedrijven Jongen BV

+