icon-arrow-right
HomeNieuws Jongen doneert maar liefst 2.500 euro aan stichting Racerunning

Jongen doneert maar liefst 2.500 euro aan stichting Racerunning

Actueel

Met de verwezenlijking van vele bouwprojecten in Limburg, doen we onze uiterste best om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven en wonen in Limburg. In het verlengde hiervan, vinden we het belangrijk om ook diverse maatschappelijke initiatieven in onze regio te ondersteunen. Zo hebben we voor de tweede keer gekozen om geen Kerstgift te geven aan onze klanten, maar juist een fantastisch goed doel - genaamd Racerunning - te steunen middels een donatie van maar liefst 2.500 euro!

DONATIE RACERUNNING

Blije gezichtjes!

Directeur Jack Corten en onze gebiedsmanager Roger Smeets hadden vandaag het genoegen de donatiecheque aan een groep van enthousiaste kids van Atletiek Maastricht te overhandigen. In het dagelijks leven heeft deze bijzondere groep van fanatieke atleten te maken met diverse lichamelijke beperkingen. Met behulp van de RaceRunner - een soort driewielloopfiets waarmee mensen met een (ernstige) motorische beperking tóch kunnen lopen of zelfs rennen  - ervaren zij de vrijheid om als een ware super-atleet over de renbaan gaan. Het is een genot om te zien hoeveel deze sport voor hen betekent.

Met de donatie van 2.500 euro kan de atletiek vereniging een nieuwe Racerunner aanschaffen en dragen wij zo een steentje bij aan de sportmogelijkheden voor kinderen met een lichamelijke beperking in Limburg.

 

Speciale dank aan Tonnie Pater - initatiefneemster en tevens trainster van Racerunning in Maastricht - en voorzitter van Atletiek Maastricht Danny Zonneveld.

Nieuws

Meer nieuws

JONGEN doneert 2.500 euro aan Stichting Voedselbank Limburg

Jaar in jaar uit doet JONGEN haar uiterste best om de kwaliteit van leven en wonen in onze regio te verbeteren. Dit doen wij...

Gerelateerde informatie

+