icon-arrow-right
HomeContact Een reparatieverzoek indienen

Een reparatieverzoek indienen

Uw woning of appartement werd met de grootste zorg door ons gerealiseerd. Er is hard gewerkt om u een goed eindproduct te leveren. Desondanks kunnen er onverhoopt toch problemen ontstaan in of aan uw woning. Uw woning is gebouwd onder garantie. De garantie verschilt per onderdeel aan uw woning.

onderhoud

Wilt u een klacht/reparatieverzoek indienen?


Voordat u uw service-/reparatieverzoek indient, is het van belang te controleren of uw woningborggarantie nog steeds van toepassing is. Indien de garantietermijn is verlopen dient u dit verzoek zelf af te handelen.

Service- en reparatieverzoeken die binnen de garantieperiode vallen kunt u aan ons doorgeven middels het invullen van onderstaand contactformulier. Onze afdeling Nazorg zal u dan zo spoedig mogelijk verder berichten over de verdere afhandeling van uw melding. U dient hiervoor akkoord te gaan met de onderstaande voorwaarden. 

 

Algemene voorwaarden

Mocht er geen schending van de garantienorm of onze contractuele aansprakelijkheid worden geconstateerd, zijn wij genoodzaakt (conform woningborg) administratie en opname kosten ad € 254,- incl. BTW bij u in rekening te brengen. Controleer daarom eerst zelf of uw melding onder de van toepassing zijnde garantie regeling valt van Woningborg.

Het bijvoegen van foto’s van uw melding kan in veel gevallen bijdragen aan een voorspoedig herstel. Zodra uw melding bij ons in behandeling wordt genomen wordt dit schriftelijk of telefonisch aan u medegedeeld.

Verzoek tot herstel - formulier

* Verplichte velden
+